Auto

Tijdens de rijlessen rijd je in één van onze vier Volkswagens. Sinds kort hebben we naast twee VW Polo’s op diesel, ook twee VW Golfen op Groengas. Beiden prettige auto’s, die onder andere door hun formaat en rijgemak uitermate geschikt zijn als lesauto. Je kunt kiezen om te lessen per uur, 1,5 uur of 2 uur. Probeer gerust uit wat voor jou het beste werkt. Normaal gesproken halen onze instructeurs je thuis op, maar ook ophalen op school, bij werk of stage, is geen probleem. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf je rijlessen in te plannen via internet.

Normaal gesproken les je bij één vaste instructeur. Indien gewenst zijn wisselingen altijd mogelijk. Daarnaast kan het in verband met de planning (bijvoorbeeld bij roosterwijzigingen op school) soms handig zijn om (tijdelijk) te wisselen van instructeur. Dit gebeurt vanzelfsprekend altijd in overleg. Heb je voorkeur voor een bepaalde instructeur, laat dit dan weten! Leren gaat nu eenmaal het beste in een omgeving waarin jij je prettig voelt.

Al onze instructeurs zijn gecertificeerde faalangst-instructeurs. Wij begrijpen dat rijlessen en vooral examens, behoorlijk spannend kunnen zijn. Onze opleidingen zijn erop gericht om van iedereen een zelfverzekerde chauffeur te maken.

Om de rijopleiding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen werken wij met het praktijkboek ‘Praktijk leren auto’. Omdat dit boek door één van onze instructeurs geschreven is sluit deze naadloos aan op onze manier van lesgeven. Het geeft je als leerling de mogelijkheid lessen voor te bereiden en nog eens na te lezen wat je hebt geleerd. Zo kun je tijdens de lessen vooral veel oefenen en is er onderweg minder uitleg nodig.

polo klein